Enviaments i devolucions

Enviament de el paquet

Les despeses d'enviament a Barcelona en compres a partir de 60 € són gratuïts. Les despeses d'enviament per a compres a la resta de la Península Ibèrica en compres a partir de 100 € són gratuïts.

Celler de el Sol absorbeix part dels despeses d'enviament en compres superiors a 30 € dins de Barcelona i 50 € en la resta de la península. Sent així, el cost d'enviament per al client són:  

  • Barcelona - 4 €
  • Península Ibèrica (Incloent Portugal) - 6 €  

Com a norma general, els enviaments es realitzen dins de les 24-48 hores següents a la recepció de l'pagament. 

Els temps de lliurament varien segons la zona:

Enviaments locals: Es realitzen únicament a Barcelona Ciutat * a través d' APINYÓ, Una empresa de bicimensajería basada en el respecte i la sostenibilitat. Les comandes realitzades abans de les 09:00 es processen i lliuren el mateix dia. Les comandes realitzades després de les 09:00 es processen i lliuren a l'endemà. T'enviarem un correu electrònic quan el teu paquet estigui en camí. 


enviament amb NACEX Les comandes realitzades abans de les 09:00 es processen el mateix dia i es lliuren en el transcurs de l'endemà. Les comandes realitzades després de les 09:00 es processen a l'endemà, de manera que es lliuren en 48 hores aproximadament. T'enviarem un correu electrònic quan el teu paquet estigui en camí. 

Els enviaments a Illes Balears, Illes Canàries, Ceuta, Melilla i França es realitzen amb NACEXEs lliuren en un període de 3 a 7 dies laborables i les despeses d'enviament es calculen per pes, permetent 20kg. màxim per comanda. T'enviarem un correu electrònic quan el teu paquet estigui en camí. 

NOTA: Per evitar que la cervesa passi el cap de setmana en condicions que no són òptimes, no fem enviaments per Nacex els divendres. Sent així, les comandes registrats els dijous a partir de les 09:00 s'envien dilluns i es reben dimarts.

Les despeses d'enviament inclouen les despeses de manipulació i empaquetat, així com les despeses postals. No ens fem responsables dels danys que pugui patir el paquet després de l'enviament, però fem tot el possible per protegir tots els articles fràgils.

Les caixes s'adapten a la teva comanda i els teus articles sempre estaran ben protegits.

 

* Excepte codis postals: 08033, 08034, 08035, 08042, 08040, 08039 i 08038.

 

devolucions

La devolució de comandes no està permesa. En cas que la comanda patís algun dany durant el lliurament, es procedirà a la devolució de la quantitat abonada o la tramitació gratuïta d'un altre demanat idèntic (depenent d'existències). Sempre que l'empresa de missatgeria confirmi els danys.